Tablouri Canvas

Tablouri Canvas (1)

Pânza de calitate

Tablourile noastre canvas sunt create folosind numai materiale de cea mai înaltă calitate.

Pânza noastră canvas, fabricată din bumbac sau poliester, mată sau lucioasă este rezistentă la apă și cu textură specială  pentru o calitate maximă a printului, este montată de către noi, cu mare grijă, pe șasiu din lemn de brad sau pin.  Combinaţia dintre canvas  şi cerneala pigment garantează calitatea imaginii şi longevitatea printului. Printurile noastre sunt proiectate să dureze peste 50 de ani, garantându-ţi că te vei bucura de tablou un timp îndelungat.

Tehnologie de imprimare profesională

Imprimarea fotografiilor nu a fost niciodată atât de bună!

Fotografiile și imaginile tale preferate sunt tipărite folosind cele mai bune echipamente profesionale Epson. Rezultatul, este o reprezentare clară a culorilor fotografiei tale preferate pe pânză.

Dimensiuni

Ai un spaţiu specific în casa sau biroul tău pentru a-l umple? Nici o problemă!

Avem „o tonă” de dimensiuni standard şi efecte personalizate disponibile. Putem personaliza tabloul la aproape orice dimensiune.

Filtre, Efecte & Modele

Dacă poza ta are nevoie de puţin efect "pop" sau dacă doar eşti în căutarea unui aspect diferit, avem o varietate de filtre şi efecte uimitoare care pot adăuga o notă de creativitate.

Indiferent dacă cauţi ceva clasic, cum ar fi efectul "sepia" sau "alb-negru", sau ceva mai întrăzneţ cum ar fi "pop art" sau "pictură în ulei", avem sigur un filtru care se potrive cu stilul tău şi poate aduce viaţă la tabloul tău.

Comandă acum tabloul personalizat cu propria imagine

Ceea ce ne distinge de restul este angajamentul nostru de a crea tablouri de cea mai înaltă calitate